Hovedretter

Engelsk bøf  kr. 230,-

bøf af oksefilet med bløde løg, serveres med hvide kartofler, skysauce, hjl. agurkesalat

Hvidløgssteak kr. 230,-

Bøf af Oksefilet m. hvidløgssmør, årstidens garniture, samt hjemmelavet pesto.
håndskåret bådkartoffel.

Plankebøf kr. 230,-

Bøf af oksefilet. Sprøjtet op med pommes duchess på bøgeplanke og bagt af i ovn.
Serveres med dagens grønsag og kryddersmør.

NB: Ønskes der større bøf, betales dette med kr. 30,- / 50 g

Peberbøf kr. 275,-

Flamberes ved bordet. (min. 2 couv.)
Bøf af oksemørbrad, serveret m. årstidens garniture samt pebersauce.
håndskåret bådkartoffel.

Tournedos Bearnaise (min. 2 couv.) kr. 275,-

Bøf af oksemørbrad,  serveret m. årstidens grønsager,
hjemmelavet sauce bearnaise
samt store pommes frites.

NB: Ønskes der mere oksemørbrad betales kr. 40,- / 50 g 

Wienerschnitzel kr. 225,-

Af kalveinderlår, brasede kartofler, ærter og skysauce.

Dansk bøf kr. 198,-

Hakket oksekød, løg, hvide kartofler, skysauce, og hjemmelavet agurkesalat.

Stegt flæsk  kr. 125,-
søndag kl. 17:00 – 20:00

serveret med hvide kartofler, persillesovs samt hjemmerørt sennep, rødbeder

Stegt flæsk kan forud bestilles man. – tors. til samlede selskaber min. 4 pers. Kr. 149,-