Fuglebjergs kro menuer repræsenterer det gode danske køkken, hvor der er kælet for detaljerne.
Maden i alle vores menuer er oparbejdet fra bunden – således at alt – på det nærmeste er hjemmelavet, f.eks.
hjemmelavede syltede rødbeder, hjemmelavet agurkesalat og rødkål.
- Alt brød er hjemmebagt
- Smørrebrød smøres på 1/1 stk. hjbt. rugbrød
- Alt kalve- og oksekød er dansk/lokalt, og leveres direkte fra lokalt okseslagteri
- Kartofler er håndpillede/skrabte, og leveres fra lokal avler, sorteret specielt til kroen,
så det altid er samme gode smag og konsistens - Vi ligger midt i Danmarks spisekammer, da mange landmænd har specialiseret sig i grønsags
produktion til grønttorvet, så meget kan hentes direkte hos producent.
Der tænkes i det hele taget i bæredygtighed i vores menuer, dog uden fanatisme.
Menukortet og vores menuer er tradionelt dansk kromad, med mange forsk. former for bøf og fiskeretter, f.eks. stegt Vesterhavs rødspætte og stegte ål i sæsonen.
Om sommeren er der mulighed for at indtage maden i gårdhaven under “de lysegrønne lindetræer”, samt nyde haveanlægget.