Supper kr. 79,-
Mulligatawny, Gullashsuppe, Klar suppe m/ mel–& kødboller, Aspargessuppe,
Løgsuppe m/ lune ostebrød, Tomatsuppe m. cremefraice
Forretter kr. 92,- (alle forretter tallerken serveres)
Rimmet torsk m/ karryolie, sprød rugbrødschips, salat
Lun pernodflamberet laks m/ rist. urter, hummerhaler & fleuron
Orangemarineret varmrøget laks m/ rejer, asparges og skaldyrsdressing
Dampet laks m/ stegte syltede urter, hollandaise m. havesyre
Koldrøget laks m/ asparges, sauce tartare
Hønsesalat m/ ananas og sprød bacon
Røget Dyrekølle m/ mari. urter samt nøddedressing
Laksetatar af rimmet og røget laks m. syltede tyttebær, dildmayonaise, rugbrødschips
Dampet torsk m/ rejer, asparges , kaviar samt mild dijon/cremefraicedressing
Carpaccio af letrøget marineret svinemørbrad m. dijonmayonaise, urter
Vi gør opmærksom på, at alt kød er af dansk opdræt. Okse- og kalvekød leveres direkte fra slagteri.
Frugt og grønsager er fortrinsvis høstet af lokale avlere på Sjælland
Stegeretter
Kalvesteg m/ ristede svampe, blommechutney, spinat- 215,-
timbale, pom. rissolèes samt kalveskysauce
Kalv stegt som vildt m/ hvide kartofler, waldorfsalat, 229,-
glaserede løg, baconbønner, tyttebær,
hjl. agurkesalat samt vildt flødesauce
Kalvefilet m/ bagte grønsager, pomm.anne, 228,-
kraftig skysauce, bagte røgede løg
Oksesteg m/ glaserede løg, tomat m. flødepeberrod, 215,-
hvide kart., skysauce, samt årstidens grønsager
Oksefilet m/ stegte kartofler, mild pebersauce 230,-
samt sæsonens garniture
Kronvildtfilet m/ ½ pære m.gorgonzola, ristede druer, 230,-
pom. hasselbach , garniture ,vildt flødesauce
Oksemørbrad farseret m/souflefars m/ bagt tomat, 255,-
årstidens grøntsag, pom. rissoleès samt svampesauce
Oksemørbrad vendt i sennep og madagascar peber m. håndskårne bådkartofler. 255,-
pebersauce samt sauce beanaise og sæsonens garniture
Flæskesteg m/ hjemmelavet rødkål, kartofler, skysauce, brune kartofler 210,-
Desserter kr. 95,-
Hjemmelavet is m/ frugt og frugtcoulis m.m.
Gateau Marcel chokoladekage m/ hvid kaffecreme, &
passionsfrugt sorbet
Pandekager m/ vanille is, frisk frugt, chokoladesauce
Frossen honning cheesecake m/ kanel samt karamel
Brownies m. rørt is, frisk frugtsalat
Dessert fra buffet kr. 68,-
Osteanretning m/ kiks & frugt
Lagkage m/ frisk frugt, makron, konditorcreme
Natmad fra buffet kr: 89,-
Æggekage m/ bacon, tomat, purløg, sennep, rugbrød
Frikadeller, leverpostej & brie m/ hjbgt. brød
Pålægsbord 3 x pålæg, ost, hjbt. brød, kiks
Pølse/hotdog bar
Diverse
Kaffe eller Te Kr: 28,-
Hjemmelavet kansekagekonfekt Kr: 20,-
Hjl. chokolade Petit four Kr: 20,-
Velkomstdrink: pr. gl. Kr: 39,-
Vine:
Husets rød- eller hvidvin 1/1 fl. Kr: 225,-
Vinmenu: velkomst,hvidvin, rødvin,
dessertvin avec til kaffen Kr: 255,-
Dessertvin: Moscatel , Moscatel asti portvin Kr: 39,-/gl
Pineau des charentes, beerenausleese, Voulet casorzo Kr: 45,-/gl
Likør eller cognac Kr: 45,-/gl
Øl Kr: 37,-
Sodavand Kr: 35,-