Festmenuer

SUPPER KR. 66,-

Mulligatawny, Gullashsuppe, Klar suppe m/ mel–& kødboller, Aspargessuppe,
Løgsuppe m/ lune ostebrød, Tomatsuppe m. cremefraice

FORRETTER KR. 79,- (ALLE FORRETTER TALLERKEN SERVERES)

Lun røget ål på sprød rugbrødschips, vagtelæg, purløgsolie samt salat
Rimmet torsk m/ karryolie, sprød rugbrødschips, salat
Lun pernodflamberet laks m/ rist. urter, rejer , pernodsauce & fleuron
Orangemarineret varmrøget laks m/ rejer, asparges og skaldyrsdressing
Dampet laks m/ rejer, asparges, hollandaise m. havesyre
Koldrøget laks m/ asparges, rejer, sauce tartare
Hønsesalat m/ ananas og sprød bacon
Røget Dyrekølle m/ mari. urter samt nøddedressing
Fiskesymfoni 3 forskellige fisk/ skaldyr
Dampet torsk m/ rejer, asparges ,   kaviar samt mild dijon/cremefraicedressing

Vi gør opmærksom på, at alt kød er af dansk opdræt. Okse- og kalvekød leveres direkte fra slagteri.
Frugt og grønsager er fortrinsvis høstet af lokale avlere på Sjælland 

STEGERETTER

Kalvesteg m/ ristede svampe, blommechutney, spinat- 190,-
timbale, pom. rissolèes samt kalveskysauce
Kalv stegt som vildt
m/ hvide kartofler, waldorfsalat, 198,-
glaserede løg, baconbønner, tyttebær,
hjl. agurkesalat samt vildt flødesauce
Kalvefilet 
m/ bagte grønsager, pomm.anne, 208,-
kraftig skysauce, bagte røgede løg
Oksesteg m/ glaserede løg, tomat m. flødepeberrod, 190,-
hvide kart., skysauce, samt årstidens grønsager
Oksefilet
m/ stegte kartofler, mild pebersauce 218,-
samt sæsonens garniture
Dyrekølle
m/ baconbønner, bagte løg, waldorfsalat, 208,-
stegt kart. samt rødvinssauce, sødt & surt
Kronvildtfilet 
m/ ½ pære m.gorgonzola, ristede druer, 225,-
pom. hasselbach , garniture ,vildt flødesauce
Oksemørbrad
farseret m/souflefars m/ langtids bgt.tomat, 225,-
årstidens grøntsag, pom. rissoleès samt svampesauce
Kalvemørbrad med håndskårne bådkartofler, sæsonens garniture, 230,-
sauce bordelaise samt sauce beanaise.
Flæskesteg
m/ hjemmelavet rødkål, kartofler, skysauce, brune kartofler 180,-

DESSERTER KR. 79,-


Hjemmelavet is m/ frugt og frugtcoulis m.m.
Gateau Marcel chokoladekage m/ hvid kaffecreme, &
passionsfrugt sorbet
Pandekager m/ vanille is, frisk frugt, chokoladesauce
Frossen honning cheesecake m/ kanel samt karamel

DESSERT FRA BUFFET KR.   60,-

Osteanretning m/ kiks & frugt
Lagkage m/ frisk frugt, makron, konditorcreme

Natmad fra buffet kr: 80,-

Æggekage m/ bacon, tomat, purløg, sennep, rugbrød
Frikadeller, leverpostej & brie m/ hjbgt. brød
Pålægsbord  3 x pålæg, ost, hjbt. brød, kiks
Pølse/hotdog bar

Diverse

Kaffe eller Te  Kr: 28,-
Hjemmelavet kansekagekonfekt Kr: 20,-
Hjl. chokolade Petit four Kr: 20,-

Velkomstdrink:  pr. gl. Kr: 39,-

Vine:
Husets rød- eller hvidvin 1/1 flKr: 215,-

Vinmenu: velkomst,hvidvin, rødvin,
dessertvin avec til kaffen  Kr: 250,-

Dessertvin: Moscatel , Moscatel asti portvin  Kr: 38,-/gl
Pineau des charentes, beerenausleese, Voulet casorzo  Kr: 45,-/gl

Likør eller cognac Kr: 45,-/gl

Øl Kr: 28,-
Sodavand  Kr: 25,-