Hovedretter

Engelsk bøf  kr. 240,-

bøf af oksefilet med bløde løg, serveres med hvide kartofler, skysauce, hjl. agurkesalat

Hvidløgssteak kr. 240,-

Bøf af Oksefilet m. hvidløgssmør, årstidens garniture, samt hjemmelavet pesto.
håndskåret bådkartoffel.

Plankebøf kr. 240,-

Bøf af oksefilet. Sprøjtet op med pommes duchess på bøgeplanke og bagt af i ovn.
Serveres med dagens grønsag og kryddersmør.

NB: Ønskes der større bøf, betales dette med kr. 35,- / 50 g

Peberbøf kr. 275,-

Flamberes ved bordet. (min. 2 couv.)
Bøf af oksemørbrad, serveret m. årstidens garniture samt pebersauce.
håndskåret bådkartoffel.

Tournedos Bearnaise (min. 2 couv.) kr. 275,-

Bøf af oksemørbrad,  serveret m. årstidens grønsager,
hjemmelavet sauce bearnaise
samt store pommes frites.

NB: Ønskes der mere oksemørbrad betales kr. 45,- / 50 g 

Wienerschnitzel kr. 225,-

Af kalveinderlår, serveret med wienerdreng, brasede kartofler, ekstra fine ærter og skysauce

Dansk bøf kr. 205,-

Hakket oksekød, løg, hvide kartofler, skysauce, og hjemmelavet agurkesalat.

Stegt svinekotelet   kr. 205,-

Serveres med håndskårne bådkartofler, rødvinssauce og dagens garnitur.